OVER ONS

Welkom bij HB Automotive-Electronics. HB Automotive-Electronics is de specialist op het gebied van elektronische auto onderdelen. Wij houden ons bezig met het repareren, testen en reviseren van elektronische auto onderdelen zoals motormanagement systemen (ECU), elektrische stuurbekrachtigingen (EPS), remsystemen (ABS) airbagsystemen (SRS ECU), startblokkering modules (IMMOBILLIZER) en transmissie computers (TCU) etc.

Met onze expertise helpen wij autobedrijven en garages die vastlopen in hun proces. Hierdoor kunnen we kostenverlagend ondersteunen met reparatie in plaats van nieuwe onderdelen aan te schaffen. Hiermee draagt HB Automotive-Electronics tevens bij aan een duurzame economie.
Mocht een onderdeel toch vervangen moeten worden dan is HB Automotive- Electronics specialist in de herprogrammering van uw auto elektronica. Ook wanneer deze onderdelen beveiligd zijn. 

INNOVATIE

HB Automotive-Electronics focust op innovatie en maakt gebruik van de laatste technieken en nieuwe machines die ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.  We blijven hiermee nieuwe technieken ontwikkelen, zodat we de elektronica van uw auto niet alleen kunnen repareren maar ook structureel verbeteren. Hiermee streven wij naar een langere levensduur van onderdelen en optimale kwaliteit.
HB Automotive-Electronics is naast Nederland ook werkzaam in België en Duitsland.

Wilt u een reparatie door ons laten verrichten of heeft u een vraag, vul dan ons reparatieformulier in.

Kwaliteit

Vaste prijs

10+ jaar ervaring

1 jaar garantie

Snelle reparatietijd

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.

Druk op enter om te zoeken of druk op ESC om te sluiten.