Kawasaki Abs pomp Reparatie/Revisie

Reparatie van de ABS Pomp bij Kawasaki Motoren

Het goed functioneren van de ABS pomp is essentieel voor de veiligheid en prestaties van uw Kawasaki motor. Veel Kawasaki modellen, zoals de Ninja, ER-6, GTR, Versys, Z1000, Z750 en ZZ-R, zijn uitgerust met een Bosch ABS pomp. Dit systeem speelt een cruciale rol in het handhaven van de stabiliteit en controle tijdens het remmen, vooral in noodsituaties.

Veelvoorkomende Problemen

Bij Kawasaki motoren kunnen er diverse problemen ontstaan met de Bosch ABS pomp. De meest voorkomende klachten zijn:

  • Geen remdruk op het voorwiel: Dit kan de remprestaties aanzienlijk verminderen en het risico op ongevallen verhogen.
  • Geen remdruk op het achterwiel: Een gebrek aan remdruk kan de controle over het voertuig belemmeren en tot gevaarlijke situaties leiden.
  • Remmen geblokkeerd: Dit probleem kan ervoor zorgen dat de wielen vast komen te zitten, wat de rijveiligheid ernstig in gevaar brengt.

Reparatie en Kosten

Onze gespecialiseerde reparatiedienst biedt een efficiënte oplossing voor ABS pomp problemen bij Kawasaki motoren. De kosten voor de reparatie bedragen 225 euro exclusief btw. Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom zorgen wij voor een snelle reparatie binnen één werkdag.

Waarom Kiezen voor Onze Service?

  • Snelle Reparatie: Met een reparatietijd van slechts één werkdag zorgen we ervoor dat u snel weer veilig de weg op kunt.
  • Hoge Kwaliteit: We gebruiken uitsluitend hoogwaardige onderdelen en geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat uw ABS pomp weer perfect functioneert.
  • Garantie: Wij bieden twee jaar garantie op alle reparaties, zodat u met vertrouwen kunt rijden.
  • Ervaring en Expertise: Onze technici hebben uitgebreide ervaring met Kawasaki motoren en zijn gespecialiseerd in het repareren van Bosch ABS pompen.

Contact

Heeft u problemen met de ABS pomp van uw Kawasaki motor? Neem vandaag nog contact met ons op voor een snelle en professionele reparatie. Wij staan klaar om ervoor te zorgen dat uw motor weer veilig en betrouwbaar is.


Kies voor onze reparatieservice om de veiligheid en prestaties van uw Kawasaki motor te waarborgen. Met een snelle service en garantie zorgen wij ervoor dat uw voertuig weer in optimale conditie verkeert. Laat ons u helpen om met vertrouwen en gemoedsrust de weg op te gaan.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.

Druk op enter om te zoeken of druk op ESC om te sluiten.