sleutel kapot of kwijt?

Is de afstandsbediening van uw autosleutel kapot waardoor u uw auto niet meer kunt openen van afstand? Wordt de autosleutel niet meer herkend of start uw auto helemaal niet meer? Dan is de uw sleutel waarschijnlijk kapot. Bij HB Automotive-Electronics bent u bij het juiste adres om dit probleem te verhelpen.

DEFECT AAN TRANSPONDER OFWEL STARTONDERBREKER AUTOSLEUTEL

Een autosleutel bestaat uit verschillende onderdelen. Een vaak voorkomend defect is een defect aan de transponder ofwel de startonderbreker. Dit onderdeel is essentieel voor de startblokkering vrijgave. Een transponder is niet zomaar te vervangen. Deze dient altijd gekoppeld te worden aan de auto. Hiervoor kunt u bij HB Automotive-Electronics terecht. Wij kunnen uw autosleutel uitlezen en inleren zodat hij weer naar behoren werkt. Met onze specialistische apparatuur zijn we in staat uw sleutel te programmeren op dealer niveau.

Reservesleutel nodig?

Wilt u uw autosleutel kopiëren zodat u altijd een reservesleutel hebt? Of bent u uw autosleutels verloren? Wij kunnen u daarbij verder helpen om via een speciale sleutelcode, de autosleutels van uw auto te slijpen en te programmeren.

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.

Druk op enter om te zoeken of druk op ESC om te sluiten.